Veel gekozen categoriën Bekijk alle situaties
Vraag urgentie aan

Klantenservice UrgentieWoning

Wij staan u graag te woord via:

WhatsApp
085-8000641

Telefoon
085-8000641

Het zal u niet ontgaan zijn dat gemeenten, steeds meer in het nieuws komen met gevoerd wanbeleid op de afdeling urgenties, met het niet juist uitvoeren van de wet- en regelgeving en eenmaal een aanvraag is afgewezen, niet van deze beslissing af te krijgen is.

Soms is dat terecht, soms is een aanvraag kansloos, maar we zien en lezen helaas te vaak dat ook wanneer een urgentie echt nodig is, de gemeenten deze niet verlenen, en hiermee haar burgers in de steek laten, in sommige gevallen zelfs tot het onmenselijke aan toe.

We merken dat gemeenten de Huisvestingswet ofwel net kennen, ofwel niet respecteren en dat is zeer kwalijk. Ik strijd tegen dit onrecht. Ons kantoor heeft de afgelopen jaren meerdere (rechts)procedures gevoerd tegen verschillende gemeenten, en deze met succes gewonnen. Zo hebben duizenden in eerste instantie afgewezen woningzoekenden alsnog een urgentie (en daarmee een huurwoning) gekregen.

Als u de aanvraag door ons kantoor laat verzorgen, bent u er zeker van dat we uw belangen tot het eind zullen behartigen. We zorgen ervoor dat u toekomt wat de wet u heeft toebedeeld en volgen het gehele traject van de urgentieaanvraag van A tot Woning. Zodat u uw aandacht kunt besteden aan andere zaken, bijvoorbeeld eventuele schulden. We stoppen pas met onze hulp zodra u een veilig (t)huis krijgt van uw gemeente.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Dit gesprek is vertrouwelijk, vrijblijvend en volledig kosteloos.

Anneke van der Ham
Algemeen directeur

Zij gingen u voor